Historie

DET STARTEDE I 1986 : Curly Flowers optrådte første gang d. 8. August 1986 til moster Anna og onkel Jens’s fødselsdagsfest på Dybvad Kro i “den store sal”. Bandet bestod dengang af Jens Kristiansen, som havde flere års erfaring fra tidligere bands, på trommer og sang, og Kim Müller på orgel og sang. Kim havde til modsætning af Jens aldrig optrådt før.
HVORFOR DETTE NAVN? : En gæst råbte over scenekantet, “Hva’ hedder et sådan godt orkester?” – Jens var hurtig og kikkede på blomsterparken som var plantet omkring scenen og råbte spontant: Curly Flowers……Så derfor navnet.
I de første år blev det ,udover jobs med Curly Flowers, også til en del solojobs for den kun 17 årige Kim Müller, hvis mor gerne kørte rundt til de forskellige spillejobs. “Mor” måtte dog også vente hvis der lige skulle spilles 1 time ekstra.
Kalenderen blev booket med mange forskellige jobs, og kort tid efter indvielsen af Sæby Søbad stod der faste jobs booket i kalenderen og Curly Flowers blev “hus-orkester” på Sæby Søbad. Dengang var det torsdag, fredag og lørdag samt sommerjobs med mange gæster. Flere år i træk spillede Curly Flowers også til de årlige julefrokoster.
UDVIDELSER OG UDSKIFTNINGER : I 1993 blev Curly Flowers udvidet. Kim fik kontakt til Fønss Nørgaard som dengang netop var stoppet i Scan Band. Det første job Curly Flowers spillede som trio var for Skagen Sejlklub. Med stor succes har Fønss efterfølgende været en fast grundstamme i orkesteret.
I 1999 vælger Jens Kristiansen at udtræde af orkesteret og trommerne overtages af Morten Fabricius fra Støvring. Morten er professionel musiker og underviser til dagligt i Støvring Musikskole.
5 år med mange jobs og tungt udstyr slider hårdt på Morten som i 2004 må overlade trommestolen til Michael Pilgaard fra Aalborg. Michael er som Morten også uddannet musiker og er ansat som solopaukist i Aalborg Symfoniorkester.
Samme år udvides orkesteret med en 4. mand. Niels Østgaard tiltræder i 2004 som bassist i Curly Flowers efter han netop er stoppet i Daddys Dansband. Udover elegant basspil behersker Niels også en dejlig trompet.
I år 2008 tiltræder Bendt Aaen som 5. mand i Curly Flowers. Bendt spiller guitar og saxofon og er ejer af en forrygende smuk sangstemme. Bendt som bor i Viborg er professionel musiker, hvilket har været hans levevej i mange år både som solomusiker og i orkestersammenhæng.
I år 2010 er der igen udskiftning på trommestolen. De mange jobs gav til tider problemer med Michael Pilgaards faste job i symfoniorkesteret og Michael overlader derfor i 2010 trommestolen til Thomas Olufsen. Thomas er uddannet musiker på konservatoriet i Aalborg men bor idag i Århus. Thomas underviser til dagligt i Musikskolen Ringkøbing-Skjern.
CURLY FLOWERS / CURLY BAND : Til orkesterets 25 års jubilæums koncert d. 17. september 2011 skifter Curly Flowers navn.
Med et orkester der kan variere i besætning og som kan bookes 3, 4 eller 5 mand samt med diverse solister er tiden derfor moden til at ændre navnet.
Fra spetember 2011 kommer orkesteret derfor til at hedde: Curly Band.
CURLY BAND : Orkesteret består idag af
Kim Müller: Sang, Keyboards, Trompet, Saxofon, Panflute, Harmonika og Banjo
Fønss Nørgaard: Sang og Guitar
Niels Østgaard: Bas, Trompet og Kor
Bendt Aaen: Guitar, Saxofon og Sang
Thomas Olufsen: Trommer, Olietønde og Kor